Velkommen

Ønsker du barnehageplass? Ta kontakt med styrer på 46968959 for å avtale et besøk!

March 30, 2022

Marihøna snur opp ned på hverdagen🤪 Ønsker alle sammen en fin onsdag fra Rex & co!

January 10, 2022

Turan som tælle!! Hvitveisen og Bikuben har skidag i Trollskogen, og da er grilling obligatorisk i strålende sol. Fiskekaker i brød står på menyen🤩 Snart er det søknadsfrist for nye barn til høsten, spread the word, "løp og søk"🤩😁👌

January 6, 2022

Hei.
Har du barn mellom 0 og 5 år? Skal du ha barnehageplass til høsten?
Vi er en mellomstor avdelingsbarnehage midt i hjertet av Klæbu sentrum.
Ring oss for en uforpliktende prat, og kanskje du vil avtale å komme innom for å se hvordan vi har det? Det er dere hjertelig velkommen til.
Telefon til Styrer 46968959.

Gleder oss til å høre fra dere.
😊

December 20, 2021

Nissen tar akematten frem, for å sikre at jula og julegleden kommer til barnehagen i år også.

December 20, 2021

To "nissejenter" som speider etter julenissen🎅 #nissefest

October 8, 2021

Vi søker en barnehagelærer til vikariat fra 1. november til 30. juni, med mulighet for forlengelse og fast stilling.

Klæbu barnehage holder til i Klæbu sentrum med et flott nærmiljø og kort avstand til skogen. Kun 10-12 minutter fra Tiller i Trondheim.
Barnehagen har vært drevet siden 1997 og har vært i faglig og organisatorisk utvikling gjennom dyktige medarbeidere, et godt samarbeid med barnas foresatte og med Trondheim kommune. Bruk av musikk, natur og nærmiljø har preget barnehagen. De siste årene har vi også brukt en del ressurser på å utvikle vår digitale kompetanse. Det er ønskelig at søkere har kompetanse og motivasjon innen disse områdene, men vel så viktig er det at du har egne områder du brenner for og som kan bidra til å utvikle dine medarbeidere og barnehagen videre.

Vår visjon «En raus og inkluderende møteplass» skal merkes av alle som er i kontakt med barnehagen. Vi tror vi har mye å lære av hverandres ulikheter, og at dette bidrar til en god barnehage for alle.
Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf, og kristen verdiformidling er en viktig del av barnehagens hverdag. Barnehagens barn med familier, og barnehagens medarbeidere representerer et stort mangfold av bakgrunn og kulturer.

Som barnehagelærer er du:
• engasjert, ønsker å ta lederansvar og involverer dine medarbeidere
• strukturert og god på organisering og planlegging
• faglig oppdatert og bidrar til kompetanseutvikling i barnehagen
• viktig i barnas danning, lek og læring
• rollemodell og omsorgsfull

Vi søker deg som:
• er barnehagelærer, gjerne med erfaring fra yrket.
• engasjert, initiativrik og løsningsorientert
• har gode samarbeidsevner, kan jobbe selvstendig og er fleksibel
• har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
• vil bidra til å styrke barnehagens profil og visjon.

• et godt arbeidsmiljø med både kvinner og menn.
• stor mulighet til å forme egen hverdag og arbeidsplass
• kompetanseheving gjennom fagdager og fagnettverk
• lønn i henhold til kommunenes regulativ
• pensjonsordning og forsikringsordninger i DNB

Personlige egenskaper vil vektlegges

Søknad og CV med referanser sendes via e-post eller post. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med styrer, på telefon 469 68 959
Søknad sendes til: Klæbu barnehage, Langelandvegen 9, 7540 Klæbu eller på styrer@klabubarnehage.no

September 7, 2021

Her kommer en hyllest til vår kjære Ed, som har mottatt vitnemål fra NKI og Fagskoleutdanningen og kan skryte av 30 studiepoeng i «Barnehagens digitale praksiser». Bra jobba!

«Utdanningen retter et spesielt fokus på barnehagens digitale praksiser sammen med barna. Viktige faktorer i dette arbeidet blir godt samarbeid med barn, personale og foreldre til beste for barnet. Videre vektlegger studiet at studenten utvikler en etisk grunnholdning som ivaretar og utvikler anerkjennende, lekne og omsorgsfulle samspill med enkeltbarn og barn i gruppe ved bruk av digitale ressurser» (NKI).

Vi gleder oss over din digitale kompetanse, som vi yter godt av i vår barnehage. Gratulerer!

August 27, 2021

I dag har Bikuben og Hvitveisen inntatt ett bedre lunsjmåltid (havregrynsgrøt m/kanel, eple, rosiner og litt syltetøy) på skateparken🤩 "Ut på tur, aldri sur og alt går an". Beste instillingen å ha🤩🤩

July 29, 2021

Her i Klæbu Bhg ligger vi ikke på lat siden om sommeren. I dag har vi bygget ny vaskestasjon, verksted og bensinstasjon til barna på uteområdet. Slik at de kan ta i bruk syklene enda mer i leken, annet enn å bare sykle på dem. Vi er ikke helt ferdige enda med byggingen, men vi er godt i gang. Tusen takk til Nidaros Lys og Blomster og YX Klæbu Bil & Bensin As for alle pallene vi fikk av dere, slik at vi fikk satt i gang dette byggeprosjektet.

June 4, 2021

Dinosaurene og Marihøna er klare til bading i ettermiddag😍😍😍