Velkommen

Ønsker du barnehageplass? Ta kontakt med styrer Paal Christian på 46968959 for å avtale et besøk!

3 months ago
Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Vårlige oppdagelser i Konglesvingen for noen av de største barna i barnehagen. Etter flere uker fra hverandre er det ikke bare naturen som blomstrer. Også kreativiteten! Her består barnas lek av snegle- og markeløp, klatreleoparder på sykehusopphold og «før-dyran» som levde før dinosaurenes tid😄
Herlig å være sammen igjen!

4 months ago

I denne nye hverdagen vi er inne i, må vi se til nye måter å ha kontakt med både barn og voksne der hjemme. Vi må også tenke nytt i forhold til hvordan vi kan fortsette å jobbe med de kravene rammeplan for barnehagen stiller til barns utvikling og læring, selv om de ikke er i barnehagen. I dag skal barna på Bikuben få brynt seg på en kahoot quiz som omhandler mye av det vi har jobbet med hittil i år og en del av deres egne interesser. Dette bli spennende!

4 months ago

I disse tider er det viktig å opprettholde kontakt både med foreldre og barn som er hjemme. Å gå litt ut av komfortsonen er viktig for å lære og mestre, noe barn gjør hver dag når de vokser opp. Og det er også viktig for oss voksne som jobber i barnehagen å gå ut av komfortsonen. I dag har vi rigget opp til første Skypesamling med barna på Bikuben, der vi skal ha en formingsaktivet og snakke med "Henry" som har vært tema denne mnd og som er førstehjelpsekspert. Dette blir ... See more

Aktiviteter inne og ute

Kulturenheten i Trondheim kommune har samlet tips til aktiviteter for barn, unge, familier i en Google site. Til hjelp for alle som sitter hjemme og ikke vet hva de skal finne på.

Salaby Barnehage fra Gyldendal

Her er et tips til noe foreldre og barn kan utforske sammen.

Hjemme med barnehagebarn? Vi åpner Salaby Barnehage for alle som skulle trenge det. Nå får du tilgang til alt innhold uten å måtte logge inn. Her finner du opplegg for lek og læring til både skolestarterne og de minste barna i barnehagen.

Vi holder Salaby Barnehage åpent så lenge myndighetene velger å holde barnehagene stengt.

Har du spørsmål, ta kontakt på support@gyldendal.no.

Gå til Salaby Barnehage her: https://barnehage.salaby.no/

Yiiooohaaaaa! God helg!

5 months ago

Samarbeid læres tidlig. På Marihøna ser vi både de yngste og de eldste hjelpe hverandre. Godt med både dra og dyttehjelp når bena ikke når pedalene.

5 months ago

Barna på Marihøna forbereder seg til karneval ved at de maler troll-kostyme. Stor stas å få lage selv! Vi har hatt eventyr som tema i januar og deler av februar, til stor glede for ungene.

«Lang, lang rekke...» - Hvitveisen

I barnehagen skal alle barn kunne erfare å være betydningsfulle for fellesskapet og å være i positivt samspill med barn og voksne.

5 months ago

I dag har bikuben turdag. Skog, bål og spiking😍

« 2 of 4 »