Velkommen

Ønsker du barnehageplass? Ta kontakt med styrer Paal Christian på 46968959 for å avtale et besøk!

Dersom HolkeHockey blir en idrettsgren i fremtiden er vi forberedt! 🏑 ⛸ ❄️

2 months ago

Velkommen til Restaurant Hvitveisen! Her danderes den nydeligste varmlunsj, og stemningen skapes med tente lys på bordet og klassisk musikk over høytaleren. Kan vi ha det bedre?☺️

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Inne i skogen 🌲 er snøen ❄️ borte etter mildværet, mens ute på myra ligger den hard og lett og ta seg frem på. Marihøna og Bikuben har vært på tur idag og utforsket nærområdet og deler av dagen tittet 🌞 også frem!
#Klæbu #barnehage #Trondheim #bestebygdaibyen #tur #nærtur @ Klæbu

2 months ago
Gode råd når du skal søke barnehageplass

Klæbu barnehage har ledige barnehageplasser i høst. Vi har laget en liste over gode råd når du skal søke barnehageplass. Ta gjerne kontakt med oss for å komme innom på besøk.

Å søke barnehageplass er noe de fleste tar svært alvorlig, og det er bra, for i barnehagen skal barnet ditt tilbringe mye tid i en svært viktig fase av livet. En god start på barnehagelivet handler…

Bli med i skogen!

EN, TO, 🌲!! Hvor mye snø ramler ned fra treet når man rister på det? Bikuben har testa denne uka 😂🌲❄☃

3 months ago

Bikuben gjengen er klare for turdag😁 i dag skal vi gå "Omvendt julebukk" hvor målet er å skape glede i førjulstiden, og gi til de som kanskje ikke har så mye. Neste uke skal vi inn til Trondheim hvor vi helt sikkert kommer til å treffe på noen som virkelig trenger en ekstra glede i hverdagen👌 Vi gleder oss!!

3 months ago

Formannskapet i nye Trondheim kommune har idag foreslått for bystyret at private barnehager i Klæbu og Trondheim likevel skal behandles likt økonomisk når kommunene slås sammen fra nyttår! Dette betyr mye for oss og jeg vil takke alle gode hjelpere som har både bidratt og heiet på oss.
//Paal Christian Bjønnes

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Endelig kom det snø, i massevis❄❄ Til ellevill jubel for både små og store😊

Vi er kommet i julestemmning på Bikuben. Vi lager julekort🎁🎅🎄