Velkommen

Ønsker du barnehageplass? Ta kontakt med styrer Paal Christian på 46968959 for å avtale et besøk!

["error","Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons."]
4 months ago

Samarbeid og vennskap i skjønn forening på bikuben i morgentimene i dag😊

4 months ago

Noen ganger er alt du trenger ei trygg, varm og støttende hånd. Nærhet sitter i høysete på småbarnsavdelinga Marihøna.

4 months ago
Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

I dag fikk vi på Bikuben levert "Prosjekt pepperkakehus" til Klæbu bibliotek. Her skal det være utstilling av pepperkakehus fra bhg i Klæbu, og her ville vi selvfølgelig delta. Vi brukte også anledningen til å spille litt Ludo og lese i spennende bøker på biblioteket.

4 months ago

Hvitveisen improviserte fram ei teaterstund i Solstua en sen ettermiddag🥰

4 months ago

Stemningsbilde fra skogen i dag. Hvitveisen koste seg med å grille pinnebrød på bål🔥😍