Velkommen

Ønsker du barnehageplass? Ta kontakt med styrer Paal Christian på 46968959 for å avtale et besøk!

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Rammeplanen for barnehagens innhold og oppgaver sier at «Gjennom arbeid med natur, miljø og teknologi skal barnehagen bidra til at barna opplever, utforsker og eksperimenterer med naturfenomener og fysiske lover».

I dag har Hvitveisen tatt turen til storbyen og Vitensenteret for å delta på Drageshow (!) samt å se på utstilling om og med «Kroppen», som er et av våre tema i januar.
På Drageshowet fikk vi se såpebobler som aldri sprakk, en ballong som ble blåst opp av natron og ... See more

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

I dag har Hvitveisen storkost seg på Jonettaplassen Gårdsbarnehage. Skolestartergruppa har et tett og godt samarbeid med gjengen der oppe. Fint å utvide vennekretsen sin før skolestart - og få hilse på alle de fine dyra. Ekstra stas med kaninkos! 🐰

5 months ago

Alle barna fant sin egen figur og en kort historie som de satt sammen til et lite eventyr som de dramatiserte sammen.

5 months ago

God helg fra denne gjengen uti Solstua😄🥳

Dersom HolkeHockey blir en idrettsgren i fremtiden er vi forberedt! 🏑 ⛸ ❄️

5 months ago

Velkommen til Restaurant Hvitveisen! Her danderes den nydeligste varmlunsj, og stemningen skapes med tente lys på bordet og klassisk musikk over høytaleren. Kan vi ha det bedre?☺️

Bilder fra Klæbu barnehage sitt innlegg

Inne i skogen 🌲 er snøen ❄️ borte etter mildværet, mens ute på myra ligger den hard og lett og ta seg frem på. Marihøna og Bikuben har vært på tur idag og utforsket nærområdet og deler av dagen tittet 🌞 også frem!
#Klæbu #barnehage #Trondheim #bestebygdaibyen #tur #nærtur @ Klæbu

6 months ago
Gode råd når du skal søke barnehageplass

Klæbu barnehage har ledige barnehageplasser i høst. Vi har laget en liste over gode råd når du skal søke barnehageplass. Ta gjerne kontakt med oss for å komme innom på besøk.

Å søke barnehageplass er noe de fleste tar svært alvorlig, og det er bra, for i barnehagen skal barnet ditt tilbringe mye tid i en svært viktig fase av livet. En god start på barnehagelivet handler…

6 months ago
Bli med i skogen!

EN, TO, 🌲!! Hvor mye snø ramler ned fra treet når man rister på det? Bikuben har testa denne uka 😂🌲❄☃

7 months ago

Bikuben gjengen er klare for turdag😁 i dag skal vi gå "Omvendt julebukk" hvor målet er å skape glede i førjulstiden, og gi til de som kanskje ikke har så mye. Neste uke skal vi inn til Trondheim hvor vi helt sikkert kommer til å treffe på noen som virkelig trenger en ekstra glede i hverdagen👌 Vi gleder oss!!

« 3 of 4 »